Urokset

Ketorinteen Lotus 

Synt. 15.2.2023
Ruskea otter

1,7 kg

Rek. 92p.

Lotus on kiltti ja suht rauhallinen tyyppi. Harjasta on mukavasti ja turkki on oikeanlaatuinen. Rungonmuodoltaan hieman ehkä kulmikas. Väritys on ihana, ei kuvissa pääse oikeuksiinsa.
Möykky ("Masa") 

Synt. 9.1.2023
Musta

1,5 kg

Kasvattaja Marianne Hautsalo

Masa on pikkuinen ja siro poika, rakenteeltaan vähän eri mallinen kuin muut. Harjas on aika niukka. Luonteeltaan reipas ja kiltti. Poikasena oli suhteellisen vilkas, mutta mitään murkkuikää ei tullut, vaikka niin vähän pelkäsin. Ihana poju!


Ketorinteen Juncus 

Synt. 18.4.2022
Kaneli otter

1,6 kg

Lemmikkikaninäyttelyt:

10.12.2022 94,5p. 2x kuma. BIS2, nuoret urokset LKV1

13.1.2024 93p. kuma + "lupsakka luppa"

Kiva ja kiltti poika. Rungonmuoto on hyvä, sai lemmikkikaninäyttelyssä erityismaininnan "kivat selkälihakset".  Turkki on oikeanlaatuinen, joskaan harjas ei ole mikään kovin muhkea. Väritys on erikoinen, alunperin ajattelin, että se on beige, mutta silmät ei ole yhtään rubiiniset ja jälkeläisistä päätellen kaneli on todennäköisempi.Lumipantteri ("Lumi")

Synt. 22.11.2019

Valkoinen ps

1,6 kg

Kasvattaja: Minna Rajala

rek. 91,5p.

UML 11.12.2021 paremmalla turkilla 93p.

Lemmikkikaninäyttely 13.1.2024 93p. + "karvapallo"

Tosi seurallinen ja reipas poika, joka tykkää olla sylissä. Hakee ihmisen huomiota ja luonteeltaan yksi parhaista. Rakenteeltaan suunnilleen sitä mitä leijonan pitäisi ollakkin. Turkki oli poikasena pitkähkö, mutta aikuistuessa on lyhentynyt ihan normaaliksi. Turkki on laadultaan hyvä ja kiiltävä.


Figment's Finneon 

Synt. 29.1.2020 

Ruskea

1,4-1,5kg

Kasvattaja: Sanna Hofmeister

Rek. 92p. (karvanvaihto meneillään)

Lemmikkikaninäyttelystä 10.12.2022 94p. kuma + "suklaapupu"

Rauhallinen ja ihastuttava poju, joka tykkää olla sylissä. Ehdottomasti yksi lempparipupuistani lempeän luonteensa puolesta. Harjas on aika niukka, vaikkakin sitä on oikeissa kohdissa, ja rakenteessa on hieman kantikkuutta, mutta mukavan pieni. Jouduttiin lopettamaan kiveskasvaimen/tyrän vuoksi 3,5 -vuotiaana.Jokseenkin Erilainen ("Jokeri")

Synt. 23.9.2020

Sinisoopeli, x-kirjava

1,8 kg

Kasvattaja: Laura Rissanen (Taianomaisen kanila)

Seurallinen, reipas ja aika vilkas poju, joka kaipaa tekemistä. Käsittely onnistuu kuitenkin hyvin ja malttaa olla hyvin paikallaan kynsien leikkuun ajan. Alkuun meillä oli vähän erimielisyyttä siitä, saako häkkiin työntää kättä (taisi murkkuikäkin iskeä samaan aikaan), mutta nyt isommassa tilassa asuessaan on Jokerista kuoriutunutkin tosi kiva pupu, joka tulee heti moikkaamaan 🙂


Eloisan Kuro Aamumuro ("Hatti") 

Synt. 27.2.2017 

Luonnonvenäläinen

1,5 kg

Kasvattaja: Elina Lustig

Pet-näyttelyistä saanut pisteitä 94-95,5p

Aivan mahtava pupunen, luonteeltaan täysi 10, reipas, seurallinen ja kiltti, saanut hyviä pisteitä pet-luokista. Myös ulkomuoto sitä mitä pitääkin, vaikkakaan ei ulkomuotoluokkiin kelpaa "vääränlaisen" värinsä vuoksi. Oikea aarre siis saatiin Eloisan kanilasta 😘


Ketorinteen Cosmos 

Synt. 13.6.2020

Luonnonharmaa

1,6 kg

Rauhallinen, vähän ujo poju. Rakenteeltaan aika kiva, harjas on ihan ok, vaikkei olekaan mikään kovin pörröinen.
Leo-Leijona 

Synt. 18.11.2019

Luonnonharmaa

1,6 kg

Kasvattaja: Minna Rajala

rek. 92p (karvanvaihto oli pahimmillaan, joten harjas oli ihan olematon)

Kiltti ja nätti poika, joka tykkää olla sylissä. Rauhallinen ja siisti poju. Rakenteeltaan suunnilleen sellainen kuin leijonan pitäisikin olla. Tosi kiva ja helppo turkki. Harjas on ok, vähän lyhyt leuan alta tosin, mutta karvanlaatu on juuri sitä mitä leijonanharjaksella pitääkin.Alnus 

Synt. 11.3.2019

Ruskeasiamsoopeli

1,6 kg

rek. 93p.

Alnuksesta on kasvanut kaunis poju, harjas on ok ja ulkomuoto mun mielestä suunnilleen sitä mitä pitääkin. Luonteeltaan peruspupu, kiltti ja alkuun vaikutti rauhalliselta, mutta taitaa vähän vilkkauttakin olla.


Inkalilja ("Osku") 

Synt. 14.9.2018

Keltamusta japanilainen, viittakuvio

1,7 kg

PET-luokasta 4.1.2020 93,5p.

Lemmikkikaninäyttelystä 10.12.2022 93p., senioriurokset LKV1 + "pörröinen perhonen"

Poikasena oli tosi rauhallinen, mutta leikkaamattomana ja naaraitten ympäröimänä oli hyvinkin vilkas. On tosi reipas ja seurallinen ihmisiä sekä muita eläimiä kohtaan, tykkää olla sylissä siliteltävänä ja hakee ihmisen huomiota. Turkki ei ole kovin pörröinen ja korvat ovat isohkot, mutta erityisen hienon luonteensa vuoksi halusin jatkaa tällä sukua. Palautui takaisin kotiin ja en ole raaskinut sille etsiä uutta kotia, toimii nyt poikasten "varaiskänä" ja reippaana roolimallina... Kastroitu ja turkkikin tuuheutui sen jälkeen.


Imikkä ("Vili") 

Synt. 14.9.2018

Musta, x-kirjava

1,2 kg

PET-luokasta 4.1.2020 94,5p. 

Ihanan rauhallinen poju, joka kiipeää itse syliin siliteltäväksi ja on tosi seurallinen. Tosi siisti, ei ruiki pissiäkään niinkuin muut pojat. Valloittavan ihana minipoju.


Frizzy Bear ("Nalle") 

Synt. 11.7.2018

Ruskeasiamsoopeli (teddyturkki)

Kasvattaja: Minna Sihvonen

1,6 kg

Nalle on vähän hitaasti lämpeävää sorttia, eikä niin hae ihmisen seuraa. Viihtyy kyllä sylissä ja on helposti käsiteltävä, kiltti ja tosi rauhallinen. Teddyturkki on kosteassa kanilassa melkoisen hankala ja takkuuntuu herkästi, joten joudun sen aina trimmaamaan ihan lyhyeksi. Nalle antaa kyllä aina hienosti leikata turkkiaan, joten sen puoleen ei ongelmaa.


Gerbera ("Santtu") 

Synt. 20.3.2018

Keltamusta japanilainen, perhonen

1,4 kg

Lemmikkikaninäyttelystä 22.9.2018: 92p (+assarin suosikki)

Luonteeltaan kiltti, rauhallinen, utelias ja seurallinen. Tykkää sylissä olemisesta. Rungoltaan mukavan pyöreä, harjas melko maltillinen. Ihana nappisilmä minipoika.


Halava 

Synt. 23.4.2018

Keltamusta japanilainen, perhonen

Lemmikkikaninäyttelystä 22.9.2018: 92,5p (+kauniit kajaalit)

Halava oli poikasena vähän sulkeutuneempi, mutta pojasta kuoriutui aivan mahtavan seurallinen tyyppi kasvaessaan. Iloinen, reipas ja aika vauhdikaskin poika. Sylissä viihtyi vaikka kuinka pitkään ja oppi ruuan perässä hyppäämään syliin.


Eetu 

Synt. 11.2.2016

Musta, x-kirjava ss

1,7 kg

Eetu on luonteeltaan täydellinen, tulee kerjäämään silityksiä ja huomiota ja nuolee kiitokseksi. Rohkea, ei pienistä hätkähdä. Hieman jopa vilkkaan puoleinen, mutta ei liian kun malttaa sylissä olla vaikka kuinka pitkään. Tosi tuuhea harjas, karvanlaatu kuitenkin erinomainen, eikä se juurikaan takkuunnu.


Tunturituulen Lietsova Liekki  ("Sam") 

Synt. 11.2.2015

kasvattaja Raili Stenberg

Sinikeltainen japanilainen

1,6 kg

Sam on luonteeltaan rauhallinen ja kiltti. Silitykset kelpaa aina vähän tilanteesta riippuen, mutta uteliaana tulee kuitenkin seurustelemaan muuten, ei siis ole arka. Sylissä kyllä nauttii silityksistä, raksuttaa silloin takahampaitaan niin kovaa, että alkuun säikähdin jotain olevan vialla :D. Edellisessä kodissa käynyt virallisessa näyttelyssä ollen rotunsa paras. Turkki on hieman pehmeää, eikä niin kiiltävää kuin muilla. Kastroinnin jälkeen turkista tuli paljon pörröisempi ja selästäkin aika pitkää eli lähestulkoon teddyturkki.


Kodi 

Synt. 30.4.2015

Kääpiöteddy

Sininen, x-kirjava

1,3 kg

Kiltti ja sylissä viihtyvä, mutta hitusen aranpuoleinen. Mukavan pikkuinen ja nätti poika. Lopetettiin toistuvan hengitystiesairauden vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotia etsivät Masa ja Nardus

Masa Nardus Kasvatustoiminta joko hiljenee tai loppuu kokonaan, joten vähennän kanimäärän sellaiseksi, joka voi jäädä kotiin asu...