tiistai 14. joulukuuta 2021

11.12. näyttely

Olipa mukavaa käydä pitkästä aikaa näyttelyssä! Ehdin käydä vaan parissa lemmikkikaninäyttelyssä ja yhdessä virallisessa, ennenkuin korona iski ja kaikki tapahtumat peruttiin. Vuosi sitten käytin muutaman kanin talliarvostelussa, jossa sain sentään niitä rekisteröityä, vaikka ajankohta arvostelulle oli tosi huono ja kanit oli ihan surkeassa karvassa. Karvat senkun pöllysi tuomarin pöydällä... 🤭 Ja niinkuin arvelin, Lumi saikin nyt paremmat pisteet kuin millä se vuosi sitten rekisteröitiin.
Nyt oli taas tosi hyödyllistä saada tuomareitten arviot kaneista ja kasvatussuunnitelmat meni vähän uusiksikin sen ansiosta.

Seuraavaksi sitten mennään pet-näyttelyyn, jonne lähtevät kaikki värivirheelliset, jotka eivät kelpaa ulkomuotoluokkiin.

Edittiä: Näyttelyn tulokset tuli ja Lumi olikin saanut ihan samat pisteet kuin luokkavoittaja. Ja vastakkaisen sukupuolen edustaja oli saanut jopa huonommat pisteet 😳 Paljon on mulla näköjään vielä opiskeltavaa näissä näyttelyasioissa sitten, esim. että ymmärtäisin, miten noista kahdesta yhtä hyvästä on valittu voittaja. Taitaa olla myös niin, että leijonien taso Suomessa on yleisestikin matalampi, joten mitään 95 pisteen arvostelua on ehkä turha odottaakaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laventeli etsii uutta kotia

Reilu vuoden ikäinen Laventeli-tyttö etsii uutta kotia. Nykyinen koti joutuu luopumaan allergian takia. Asustelee Kotkassa tällä...